Despre noi – Piatra naturala RocArt

Cine suntem

Suntem o echipa tanara si dinamica cu zece ani experienta in domeniul prelucrarii si comercializarii produselor din piatra naturala ornamentala, ce avem ca scop satisfacerea in totalitate a dorintelor si necesitatilor clientilor nostri in materie de piatra pentru amenajari interioare, exterioare si, peisagistice.

Inca de la infiintare, ne-am impus prin profesionalism si competenta, furnizand cu consecventa clientilor nostri, servicii de calitate, indreptandu-ne intotdeauna atentia catre nevoile acestora.

Ce oferim 

Va invitam in showroomul nostru de langa Bucuresti, situat in Crevedia, sa descoperiti farmecul amenajarilor din piatra, la cele mai avantajoase preturi!

Daca aveti nevoie de sfaturi in alegerea pietrei potrivite pentru locuinta D-voastra, echipa noastra va ofera consultanta gratuita pentru a lua cea mai buna decizie.

In depozitul nostru puteti gasi piatra naturala ornamentala, rustica si fasonata, piatra naturala pentru gradini sau lespezi de piatra naturala, in diferite forme și nuante. Produsele noastre le gasiti in catalog.

Piatra naturala rustica

Este excelenta pentru pavari cu piatra pentru gradini si alei, placari cu piatra ornamentala, placari de pereti exteriori si interiori, zidarie rustica, trepte si pardoseli.

Jocul original al placilor de piatra ornamentala se traduce prin obtinerea unor lucrari remarcabile, caracterizate prin simplitate, rafinament si implicit bun gust.

Piatra naturala fasonata

Piatra naturala fasonata se utilizeaza cu succes atat pentru amenajarile interioare, cat si pentru amenajarile exterioare, dand frau liber imaginatiei sa ridice lucrarile din piatra la rang de arta.

Piatra naturala pentru amenajari peisagistice

Amenajările din piatra naturala nu pot fi inlocuite cu niciunul dintre materialele moderne.

Tendințele actuale in materie de amenajari percep nevoia recreerii conexiunii cu autenticul. Produsele naturale dau forta si expresivitate atât ca impact vizual cat și ca ambianta atât în casa cat și in gradina.

Obțineți toate informațiile necesare despre piatra online folosind formularul de contact sau sunând la numărul de telefon 0733 565 103.